Dani Alves állítólagos áldozatának szavai: Elkezdett ütlegelni és azt mondta, hogy "te vagy az én kis…”

A bíró továbbra sem hajlandó óvadék ellenében szabadlábra helyezni Alvest.


Dani Alves újabb csapást kapott, miután az ügyében eljáró bíró ismét elutasította, hogy óvadék ellenében szabadlábra helyezzék, mivel továbbra is szökésveszélyesnek tartják.

Közben napvilágot láttak azok a megjegyzések, amelyeket állítólag az a nő tett, aki a labdarúgó által vélhetően elkövetett szexuális zaklatás áldozata lett.

Az "El programa de Ana Rosa" című spanyol televíziós műsor által megszerzett információk szerint ezek a nyilatkozatok véletlenül kerültek elő, mivel a segélyhívást fogadó egyik rendőr kamerája bekapcsolódott, és rögzítette az állítólagos áldozat összes vallomását.

„Önként mentem a mosdóba, és miután megcsókoltam, mondtam neki, hogy el akarok menni, de ő nemet mondott, és becsukta a reteszt. Elkezdett csúnya dolgokat mondani nekem, mint például 'te vagy az én kis kurvám', és elkezdett ütni is".”

A fiatal nő éppen ebben a pillanatban esett össze, és nem tudta folytatni a történetét. Ebben a pillanatban egy barátja, aki elkísérte őt, kijelentette, hogy "volt behatolás". A rendőr ezután közölte a fiatal nővel, hogy feljelentést tehet a történtek miatt.

„Senki nem fog hinni nekem, mert a kamerákból látni fogják, hogy önként mentem be a mosdóba" - válaszolta állítólag a nő.

Ez az akta nagyon fontosnak és döntőnek bizonyulhat a Dani Alves-ügyben. A korábbi brazil válogatott játékos január óta börtönben van.

Borítókép: David Oller/Europa Press via Getty Images

Videók