Csütörtöki átigazolási körkép - A PSG-ből igazolhat a Juventus

Kövesse a legfrissebb átigazolási pletykákat és megkötött üzleteket egy helyen, folyamatosan frissülő összeállításunk segítségével!


 Üdvözlünk mindenkit a Sport365 átigazolási körkép sorozatában. Minden nap egy külön cikket áldozunk arra, hogy megpróbáljuk összeszedni a legfrissebb híreket, pletykákat és hivatalos bejelentéseket a labdarúgás világából.

Az átigazolási piac már javában zajlik, nézzük mik a legfrissebb hírek ma, augusztus 11-én:

20:40: Két igazolást is bejelenthet hamarosan a Frankfurt: Éric Junior Ebimbe a PSG-től, Luca Pellegrini pedig a Juventustól érkezhet.

18:27: Leonardo Paredes megegyezett a Juventussal. Jelenleg a csapatok közti egyezkedés folyik, ám a Juventus szeretné eladni a Rabiot-Arthur páros valamelyikét, mielőtt véglegesítik a Paredes-transzfert.

17:06: Hivatalos: Nikola Vlasic a Torinóban folytatja. A horvát játékost a West Hamtől szerződtették, az átigazolás díját és a szerződés hosszát nem hozták nyilvánosságra.

16:59: Alexander Isak még mindig a Newcastle radarján van. Korábban már 40-50 millió fontos ajánlatokról szólt a sajtó, de a hírek szerint ezt is kevesellte a Sociedad.

14:40: Remo Freuler a Nottingham Forestben folytatja. A játékosért 9 millió euró plusz bónuszt fizet új együttese. Freuler hamarosan átesik az orvosi vizsgálaton és ezt követően ír alá. Szerződése 2025 júniusáig szól majd.,

12:05: A Chelsea hajlandó lenne több mint 85 millió eurót költeni De Jong-ra. A Sky Sports News jelentése szerint a Chelsea kész leigazolni Frenkie de Jongot és Pierre-Emerick Aubameyangot is abban az esetben, ha a Barcelona lehetővé teszi, hogy mindkét játékos elhagyja a klubot ezen a nyáron. 

11:59: A Daily Mail értesülései szerint Thomas Tuchel edző szeretné szerződtetni a Barcelona támadóját, Pierre-Emerick Aubameyangot. Sami Mokbel újságíró jelentése szerint a Chelsea és a Barcelona közötti tárgyalások a következő 48 órában folytatódnak.

11:39: A Newcastle Goncalo Ramost nézte ki új célpontjaként. A klub ennek érdekében tárgyalásokat folytat a Benficával. A játékost korábban a PSG-vel is szóba hozták, de a két csapat közt még nem jött létre egyezség.

10:50: Fabián Ruíz és a PSG felvették egymással a kapcsolatot. A francia klub és a Napoli továbbra is tárgyal a játékos végső átigazolási díjáról, a tervnek pedig része Keylor Navas is.

Átigazolási körkép - augusztus 10. (szerda)

Borítókép: Sport365

Videók