Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 500. bajnoki gólját, ez nagyon sokat jelentett neki

A portugál sztár elkezdte a gólgyártást.


Cristiano Ronaldo az Al Nassr Al Wehda elleni szaúdi Pro League-összecsapásán szerezte trófeákkal teli pályafutása 500. és 501. bajnoki gólját. A 38 éves csatár, aki a múlt héten szerezte első bajnoki gólját az Al Nassr színeiben - egy döntő fontosságú büntetőt a 93. percben -, csütörtök este pedig megmutatta klasszisát a kapu előtt.

A 21. percben, miután néhány érintést követően a büntetőterületen belülre lépett, hatalmas lövést eresztett meg az Al Wehda kapusa mellett, így Rudi Garcia csapata előnybe került. Ronaldo ezután a mekkai Abdulaziz Király Stadionban több ezer szurkoló kíséretében bemutatta az ikonikus SIU-ünneplését. Láthatjuk, hogy ez mennyit jelentett neki. 

Az ötszörös Aranylabdás az első félidő során állandó fejfájást okozott az Al Wehda védelmének. A 41. percben pedig Ronaldo megszerezte második gólját a mérkőzésen. Egy fejesgóllal tökéletes lett volna a mesterhármasa, de helyette meg kellett elégednie egy büntetővel, és az 53. percben az alsó sarokba lőtte a pontrúgást, ezzel megszerezve a harmadik gólját. Még arra is volt ideje, hogy egy negyedik találatot is hozzátegyen, amikor a kipattanót a kapuba vágta.

Íme, hogyan reagáltak a szurkolók a csütörtök esti erőfeszítéseire.

„Cristiano Ronaldo még mindig úgy ünnepel minden gólt, mintha az lenne az első.”
„Az éhség, az áldozathozatal, a szenvedély. Áldott, hogy több mint 20 éve tanúja lehetek a nagyságának.”
„Cristiano Ronaldo a futballtörténelem legtöbb gólját szerezte, de minden gólt szinte úgy ünnepel, mintha az lenne az első.”

Borítókép: sportbible.com

Videók