Christian Eriksen a távozás mellett dönthet

A dán középpályás visszatér az Ajaxba?


Christian Eriksen nem játszhat a Serie A -ban, mert defibrillátorral rendelkezik. A hírek szerint azonban folytatni akarja a karrierjét, és az Ajax lehet számára a legjobb megoldás.

Mint ismert a 29 éves Christian Eriksen szíve megállt a futballpályán, amikor Dánia első Európa-bajnoki mérkőzését játszotta Finnország ellen. A dán válogatott sztárjának élete rövid ideig veszélyben volt, de szerencsére felépült, és egy kardioverter-defibrillátort ültettek a mellkasába. A Serie-A-ban biztonsági okok miatt tilos olyan játékosnak játszani, aki defibrillátorral rendelkezik. Eriksen éppen ezért távozni kényszerül az Interből. Omar Hawwash újságíró szerint a 29 éves játékos visszatérhet Hollandiába, az Ajax csapatához.

A felek megtették az első lépéseket az átigazolás felé. Az Ajax orvosi csapata megvizsgálta Eriksen állapotát, és nem találtak problémát. Az Ajaxban már van olyan játékos, akinek defibrillátora van. Daley Blind az, aki 2019 óta játszik vele.

Sport365.hu - Eriksen ügynöke: Nincs rajta nyomás és nincs időkorlát

Nemrégiben Christian Eriksen visszatért Milánóba. Az Inter bejelentette, hogy a dán nagyon jó állapotban van - fizikailag és mentálisan is. Az olasz Corriere dello Sport újság azt állítja, hogy Eriksen elárulta csapattársainak, hogy jól van, és négy -öt hónap múlva újra játszhat. A 29 éves játékos ügynöke, Martin Schoots azonban tagadja ezeket az állításokat.

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: UEFA Champions League/Twitter

Videók