Bale: az a baj, hogy az emberek mindent elhisznek, amit olvasnak

„Az emberek azt hiszik, hogy sokat golfozom, és sokszor vagyok sérült.”


Gareth Bale nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy a Cardiff Citybe igazol, és tagadja azokat az állításokat, miszerint gyakran lenne sérült és sokat golfozna.

A walesi válogatott sztárja, Gareth Bale elhagyta a Real Madridot. A 32 éves játékos jelenleg keresi új klubját. A Cardiff City azon dolgozik, hogy megpróbálja meggyőzni Bale-t. A támadó pedig nem is zárja ki ezt a lehetőséget.

„Rendkívül fontos, hogy most a megfelelő döntést hozzuk meg. Nem sokat gondolkodtam a jövőn, erről beszélnem kell a családommal, a walesi válogatott szövetségi kapitányával és a walesi gyógytornászokkal. Gondoskodnom kell arról, hogy meccseket játsszak, hogy a lehető legjobb kondiban legyek. Amikor csatlakoztam a csapathoz most, alig volt játék a lábamban. Szeretnék úgy felkészülni a világbajnokságra, hogy előtte meccseken játszom rendszeresen, hogy a lehető legjobb formámban legyek. Igazából még nem néztem meg a lehetőségeim, de tudok pár érdeklődőről” – mondta Bale a BBC Sportnak.


Fotó: Matthew Horwood/Getty Images

Bale-t gyakran kritizálták amiatt, hogy túl sokat foglalkozik a golfozással, valamint gyakran sérült.

„Sok meccsen bevethető lettem volna Spanyolországban, de néha nem hívnak be a keretbe, így az emberek azt feltételezik, hogy megsérültél. Az, hogy az emberek azt hiszik, hogy sokat golfozom pedig nem igaz. Azt is hiszik, hogy sokat vagyok sérült, pedig nem. Az a probléma, hogy az emberek mindent elhisznek, amit olvasnak és így alakítanak ki egy képet” – mondta a Goal.com szerint Bale.

Borítókép és fotók: Athena Pictures/Getty Images

Videók