Az Atletico Madrid elnöke megszólalt Joao Felix kapcsán

Az Atletico Madrid idegenben lép pályára a Barcelona ellen a La Liga hétvégi rangadóján.


Miközben a Barcelona az Atletico Madrid ellen készül az idei szezon vitathatatlanul egyik legfontosabb mérkőzésére, aközben minden szem Joao Felixre szegeződik, aki visszatér, hogy nevelő klubja ellen lépjen pályára.

A portugál szélső a nyáron teljesítette be az álmát, hogy a katalánok színeiben játszhasson, miután összeveszett Diego Simeone vezetőedzővel.

Bár Felix csupán kölcsönszerződéssel tudott csatlakozni a Barcelonához, egy jó teljesítménnyel ma este sokat segíthet saját magán, hogy hosszútávon is bebiztosíthassa helyét álmai klubjánál.

Az Atletico Madrid elnöke azt állítja, semmi baj nincs azzal, ha Felix esetleg ünnepelne ellenük.

A mérkőzés előtt Enrique Cerezót, az Atletico Madrid elnökét megkérdezték, hogy nem lenne-e probléma, ha Felix úgy döntene, hogy egy esetleges gólszerzés után ünnepelne, mire ő azt válaszolta, hogy igazságtalan lenne megfosztani valakit attól a lehetőségtől, hogy megünnepelje a csapata sikerét.

"Szerintem minden játékos, aki gólt szerez, ünnepelni akar. Szerintem ez normális dolog. Úgy gondolja, hogy nem kell megünnepelnie a sikert? El akarja venni az örömöt attól az embertől, aki győzelmet ért el? Nem hiszem" - jegyezte meg az elnök.

Annak ellenére, hogy a két fél között tavaly nyáron véget ért a közös munka, az Atletico elnöke állítja, nem érezne keserűséget, ha Joao Felix találata után ünnepelne a volt csapata ellen.

Borítókép: David Ramos/Getty Images

Videók