Amikor pezsgő nyitás közben esik le, hogy lehet bontani a következőt

Jó hétvégét zárt a Flamengo labdarúgócsapata.


Duplán örülhettek a hétvégén a Flamengo labdarúgócsapat szurkolói. A brazil csapat 38 év után ismét megnyerte a dél-amerikai Bajnokok Ligáját, a Libertadores-kupát. Majd egy nappal később az is biztossá vált, hogy  a „skarlát- feketék” lettek Brazíliában a bajnokok, ugyanis az üldöző Palmeiras 2-1-re kikapott a Gremiótól.

Az együttes az egyike annak a négy klubnak, akik egyszer sem estek ki az első osztályból. A brazil bajnokságból még négy forduló van hátra, de a Flamengo előnye már 13 pont a Palmeiras előtt. A riói csapatnak ez a hetedik bajnoki címe, ami kevesebb, mint 24 órával a Libertadores-kupa sikere után vált biztossá.

Így ünnepeltek a brazil szurkolók:

A Flamengo története során másodszor hóditotta el a Libertadores-kupát, így biztossá vált az is, hogy a csapat ott lesz decemberben a klubvilágbajnokságon.

A szurkolók minden bizonnyal már a döntőben látnák csapatukat, ahol a legnagyobb eséllyel Jürgen Klopp együttesével találkozhatnak. A Flamengo 1981-ben, első Libertadores-kupa elsősége után pont a Liverpoolt győzte le a klub-vb döntőjében 3-0-ra.

Borítókép: Twitter/Flamengo

Forrás: givemesport.com

Videók