Álomtizenegy: Ronaldo összerakta a sajátját

Elképesztő nevek az egyszer biztos. - Top 2022: Ezt is sokan olvasták idén a Sport365 oldalán.


Ronaldo Nazario 18 éves pályafutása során megjárta az olasz, illetve a spanyol bajnokságot is, ahol rendre klasszisokkal játszhatott.

A nagy tapasztalatát felhasználva Ronaldo a FATV-vel készített interjú során összeállította a saját álomcsapatát, igaz, nem volt egyszerű. A kétszeres Aranylabdás támadó 352 gólt szerzett karrierje során, míg a brazil válogatottban 98 mérkőzés alatt 62 gólt ért el. A Fenomén játszott a Cruzeiro, PSV, Barcelona, Internazionale, Real Madrid, AC Milan és a Corinthians színeiben is.

Ronaldo's All-Time Best XI | Dream Team

Subscribe to FATV: http://bit.ly/FATVSub 'The Fenomeno' Ronaldo (Luís Nazário de Lima) picks his all-time best eleven football players - find out if Messi or...

De nézzük kik is szerepelnek az álomcsapatban. Lehet, hogy ez minden idők legjobb összeállítása?

A legendás Gianluigi Buffon védi a kaput, míg a két szélső védő Cafu és Roberto Carlos honfitársai. A középsővédőpáros Paolo Maldini és Fabio Cannavaro.

A középpályáról nem maradhatott ki jó barátja, Zinedine Zidane és Andrea Pirlo sem. Mellettük két argentin varázslót is választott Lionel Messi és Diego Maradona személyében.

A támadósor első nevén nem sokat gondolkozott, hiszen egyik példaképét Pelét mondta. Az ékpárja pedig nem is lehetne más, mint jómaga Ronaldo.

FootyRoom on Twitter

Ronaldo with his all-time best XI

Érdekesség, hogy a Play Ratings egyik tanulmánya felfedte az igazságot, miszerint Ronaldo átigazolása a Barcából az Interbe a mai piac szerint körülbelül 433 millió euró lenne. Elképesztő!

Forrás: sportbible.com
Borítókép: Quality Sport Images/Getty Images

Videók