A Real Madrid kitűzte a határidőt Ancelotti szerződésével kapcsolatban

A „Királyiak” már pontot szeretnének tenni az ügy végére.


A Real Madrid állítólag még karácsony előtt szeretné véglegesíteni Carlo Ancelotti szerződéshosszabbítását. A brazilok viszont állítólag kétségbeesetten szeretnék megszerezni az olasz szakembert, aki viszont a Real Madridot részesíti előnyben.

Ancelottinak kevesebb mint egy éve van hátra a jelenlegi szerződéséből, és több forrás is megerősítette, hogy egy előzetes megállapodás született arról, hogy ő veszi át a brazil válogatott irányítását, amint elhagyja a spanyol fővárost.

Bár a brazilokkal való megállapodás már szinte biztosra vehető volt, maguk a madridiak sem zárták ki annak a lehetőségét, hogy Ancelotti marad a klubnál és egy új szerződést írjon alá.

A madridi vezetőség mérlegelte a lehetőségeket, sőt, alternatívákat is megvizsgáltak Ancelotti pótlására arra az esetre, ha az olasz vezetőedző mégis távozna a klubtól.

A lehetséges utódok között szerepeltek korábbi Real játékosok, a Castilla jelenlegi főnöke, Raul és a Bayer Leverkusen edzője, Xabi Alonso is, de a Brighton menedzserét Roberto De Zerbit is megfigyelték.

A legújabb fejlemény azonban arra utal, hogy Ancelotti továbbra is marad a fővárosban, és nem hagyja el a Real Madridot.

Borítókép: Denis Doyle/Getty Images

Videók