A Real Madrid elnöke nagy rajongója Alejandro Garnachónak

A Defensa Central jelentése alapján a Real Madridhoz közeli források úgy tudják, hogy Florentino Perez elnök úr éppen emiatt szeretne személyesen is találkozni a Manchester United argentin szélsőjével, valamikor áprilisban.


A Real Madrid április 17-én utazik Manchester városába, ahol a United városi riválisával, a Mancheseter Cityvel játszanak Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágót, amely útra Perez elnök úr is tervezi elkísérni a királyiakat. És ha már a városban tartózkodik, igyekszik összehozni egy találkozót Granchóval is, sokak szerint azzal a céllal, hogy a Real Madridhoz édesgesse azt az ifjoncot, akit már évek óta szeretne megszerezni a spanyol kirakatcsapat. Persze a Manchester United alaposan be van biztosítva, hiszen éppen 2023-ban íratott alá egy 2028 nyaráig szóló szerződéshosszabbítást 18 esztendős sztárjelöltjével, így valószínűleg alaposan zsebbe kell nyúlnia Pereznek, ha valóban meg akarja szerezni a dél-amerikait.

Arról nem beszélve, hogy a Liverpool elleni kupa-negyeddöntő egyik hőse egyetlen helyen sem jelezte távozási szándékát, sőt, kifejezetten elégedett helyzetével Manchester vörös felében. Lehet, hogy ezért is volt olyan virgonc Szoboszlaiék ellen:

 

(Fotó: Facebook/Manchester United)
 

Videók