A PSG vezérigazgatója privátban már elárulta, hogy Mbappé Madridba igazol

Meg is kérte a párizsi klubot, hogy ne tegyenek több ajánlatot a francia sztárért.


Alig több mint négy hónap van hátra az átigazolási időszakig, és máris megjelentek az első hírek a nyár legnagyobb üzletének megerősítéséről.

Úgy tűnik, hogy miután a múlt héten megerősítették, hogy Kylian Mbappé elhagyja a Paris Saint-Germaint, úgy tűnik, hogy a francia sztár a következő szezonban a Real Madridhoz igazol.

A Real Madridnál állítólag már meg is pecsételték az üzletet Mbappéért, mintegy egy hónapos tárgyalást követően. A francia támadó megtartja képviseltetési jogainak tetemes százalékát, de nagyjából feleannyit fog keresni, mint jelenleg a PSG-nél.

Ezek a hírek kizárólag a spanyol fővárosból érkeztek, most pedig a további hírek szerint a PSG vezérigazgatója, Nasser Al-Khelaifi a hétvégén magánbeszélgetéseken megerősítette, hogy Mbappé a Real Madridot választotta, és megegyezett velük - írja a Diario AS. Ennek értelmében arra kérte a PSG-t, hogy ne tegyen neki további ajánlatokat.

Érthető, hogy sok madridista nem szívesen ünnepli a szerződtetését, amíg maga a Real Madrid nem ad ki hivatalos megerősítést, de az biztos, hogy úgy tűnik, hogy mind Spanyolországból, mind Franciaországból csak egy irányba haladnak a hírek.

A Real Madrid valószínűleg nem fogja megerősíteni az üzletet az átigazolási időszak kezdetéig, az eddigi trendekből legalábbis erre lehet következtetni.

Borítókép: Jean Catuffe/Getty Images

Videók