A PSG "túl drágának találta" Di Maríát, ezért nem vették meg

A francia Le Parisien című napilap közölt egy interjút a Paris Saint-Germain arab tulajdonosával, Nasser Al-Khelaifivel. A sportvezető Ángel Di Maríáról és Marquinhosról is beszélt.


A nyári átigazolási piac két slágertémája volt Di María Párizsba, valamint Marquinhos Párizsból Barcelonába szerződése. A sportvezető most őszinténbeszélt mindkét ügylet hátteréről, vagyis arról, miért nem lett egyikből sem semmi.

"Di María szeretett volna nálunk játszani, és mi is szerettük volna őt leigazolni. Két-három héten keresztül beszélgettem erről barátommal, Florentino Pérezzel, a Real Madrid elnökével. Kétszer találkoztunk, mindketten tettünk egy ajánlatot a másiknak, ám az összegben nem jutottunk egyezségre. Számomra túl drága vétel lett volna, de figyelnünk kellett a pénzügyi Fair Play miatt. Hiába akart Di María idejönni, nem tehettünk semmit" - idézi a lap Al-Khelaifit.

A PSG első embere a csapat brazil védőjéről, a mindössze 20 éves Marquinhosról is szót ejtett az interjúban.

"Hatalmas ajánlatot tett le elénk a Barcelona, több, mint 40 millió eurót adtak volna a játékosunkért, mi viszont nem azért veszünk meg valakit, hogy aztán drágábban továbbadjuk (Marquinhost tavaly nyáron, 31 millió euróért vették a Romától - a szerk.). Nem nyerészkedni akarunk, hanem egy nagy csapatot építünk, amihez szükségünk van a legjobb játékosokra. Ha azért vágtunk volna bele a focibizniszbe, hogy jól éljünk belőle, akkor három vagy négy játékost eladhattunk volna. De mi nem ezért építjük a csapatot" - zárta mondandóját az arab vezető.

Videók