A liverpooli legenda szerint az Arsenal nem lesz bajnok

Azt is elmondta, hogy szerint mi a legfőbb akadálya az Ágyúsok bajnoki címének.


A Sky Sportsnak Jamie Carragher így nyilatkozott: "Nem hiszem, hogy megnyerhetik a bajnokságot, ha az Arsenal továbbra is így folytatja, ha ez az, amit ebben a szezonban látni fogunk tőlük, akkor nem hiszem, hogy megnyerhetik a bajnokságot.”

"Nagyon sok mérkőzés a végletekig kiélezett, és ez néha ellenedre fordulhat. Gondoljunk csak Aaron Ramsdale hibájára és a Brentford nagy esélyére a második félidőben. Azok a meccsek, amelyek 1-0-ra végződnek, könnyen alakulhatnának az ellenkező irányba is."

"Különböző dolgokról beszélünk. Mi a statisztikákat is elemezzük, de mindenki a saját szemével is láthatja. Nincs meg az a folyamatosság, nem ugyanaz a tempó, és nincsen, azaz energia és helyzetkialakítás, amire szükségük lenne. Ezt láthatjuk, illetve, hogy a támadó játékosok elég átlagosak voltak.”

"Míg az előző szezonban abszolút tűzben voltak Gabriel Martinelli, Bukayo Saka és Gabriel Jesus tekintetében. Martin Odegaard számomra az előző szezonban egyszinten volt Kevin De Bruyne játékával, de tudom, hogy volt néhány problémája különböző sérülésekkel."

Az Arsenal a hétvégén a Premier League élére állt, miután idegenben 1-0-ra legyőzte a Brentfordot, a Manchester City és a Liverpool pedig 1-1-es döntetlent játszott a forduló csúcsrangadóján.

Az Ágyúsok még nem érték el a tavalyi szezonban mutatott szintet, de jelenleg csak a pontok számítanak, és ezt Mikel Artetának is elkellene mondania a játékosainak.

Borítókép: Ash Donelon/Manchester United via Getty Images

Videók