A Barcelona sztárjával pótolnák Neymart

A katalánok kénytelenek lehetnek megválni egyik sztárjátékosuktól.


Tekintettel arra, hogy a pénzügyi problémáik nem tűnnek úgy, hogy egyhamar megoldódnának, ezért a Barcelona egy fontos játékos eladására kényszerülhet, ahogyan tette azt a nyár folyamán, amikor Ousmane Dembele-nek kellett távoznia a csapattól, hogy végül a PSG-be folytathassa karrierjét.

Ha ez valóban bebizonyosodik, akkor Raphinha lehet az egyik fő távozójelölt. A brazil válogatott játékos az utóbbi időben nem volt rendszeres kezdőjátékos, ami nagyrészt a sérüléseknek és Lamine Yamal feltűnésének is köszönhető. Tekintettel arra, hogy nagy a piaci értéke, így eladhatóvá válhatna a Barcelona pénzügyi helyzetének enyhítése érdekében.

A Tottenham Hotspurt az elmúlt hetekben kapcsolatba lépett Raphinhával, és a Sport szerint most az Al Hilal is szeretné szerződtetni a brazil játékost. A szaúd-arábiai csapat még mindig Neymar Junior múlt hónapban elszenvedett sérülése miatt kialakult űrt próbálja meg pótolni, és állítólag pont ezért Raphinhát keresik honfitársa helyére.

A Barcelona állítólag 70 millió eurós árat szabott meg azoknak a csapatoknak, akik szeretnék Raphinhát megvásárolni. A várakozások szerint az Al Hilalnak ez az összeg nem különösebben okozna gondot, hogy kifizessék, de a nagyobb kérdés inkább az lenne, hogy a 26 éves játékos el akarja-e hagyni Európát, pontosabban Katalóniát Szaúd-Arábiáért.

Borítókép: Eric Alonso/Getty Images

Videók