8 év börtönre ítélhetik a Real és a Bayern korábbi sztárját

Újravizsgálják egyik korábbi ügyét.


Az egyik madridi bíró elrendelte Xabi Alonso adóügyének újravizsgálását. A korábbi spanyol válogatott labdarúgót három rendbeli adócsalással vádolják, és nyolc év börtön fenyegeti, írja a Nemzeti Sport.
 
Alig több mint egy évvel ezelőtt, 2017 elején mondták ki hivatalosan Xabi Alonso ártatlanságát, azt követően, hogy a Real Sociedad, a Liverpool, a Real Madrid és a Bayern München korábbi középpályását adócsalással vádolták.
 
Most azonban az egyik madridi bíróság újra elrendelte, hogy vizsgálják ki az ügyet, három rendbeli adócsalással vádolva Xabi Alonsót. Az aktív játéktól tavaly, 35 évesen visszavonuló labdarúgó, ahogy korábban is, teljesen ártatlannak vallja magát az ügyben.
 

Román legenda állítja, tudja, miért nem játszik Ibra " NEMZETKÖZI FOCI › Angol foci

Adrian Mutu, a román válogatott egykori remek támadója, aki José Mourinho kezei alatt is dolgozott, biztosra veszi, hogy a Manchester United svéd klasszisa, Zlatan Ibrahimovic nem azért nem lép pályára, mert sérült. A portugál menedzserben kell keresni a mellőzés okát - írta az m4sport.hu. „Nem akarok tudni semmit arról, ami Mourinhót érinti.

Videók