Ronaldinho jó kívánsága Mbappénak

A brazil ikon szeretné, ha Mbappé a PSG-nél érne fel a csúcsra.


A Barcelona legendája, Ronaldinho még mindig nagyon szereti első európai klubját, a Paris Saint-Garmain-t, és szeretné, ha Kylian Mbappé náluk nyerné meg az Aranylabdát.

A PSG volt a brazil ikon első csapata az európai futballban, két szezont töltött a francia bajnoknál, mielőtt a Barcelonához igazolt. A 44 éves játékos még mindig rajong a párizsiakért, és annak ellenére, hogy rengeteg pletyka van arról, hogy a klub jelenlegi sztárja, Mbappé távozik a Real Madridhoz, Ronaldinho hisz abban és szeretné is, ha Mbappé náluk alkotna maradandót.

Ronaldinho szerint Mbappé, akit barátjának nevezett, a PSG-nél megnyerheti az Aranylabdát, és szeretné, ha ez így is történne.

„Egy ilyen nagyszerű játékosnak, mint ő, bármelyik csapatnál lehetősége lehet megnyerni az Aranylabdát, de mivel szeretem a PSG-t, szeretném, ha ezt itt tenné meg. Remélem, hogy megnyeri. Jó barátom és egy nagyszerű játékos. Tetszik a játékstílusa” - mondta a brazil legenda AFP-nek a Footballogue szerint.

Mbappénak azonban gyorsan lejár az ideje, hogy ezt a PSG-nél elérje, hiszen a szezon végén lejár a szerződése, és állítólag nem érdekli a hosszabbítás lehetősége, és a Real Madridba való átigazoláson gondolkodik.

Borítókép: Getty Images

Videók