Összebalhézott Kylian Mbappé a PSG-elnökkel

A privát megbeszélés állítólag gyorsan "elfajult" a Toulouse meccs előtt


 A Le Parisien információi szerint a Toulouse elleni vasárnapi meccs előtt a PSG elnöke magyarázatot kért játékosától, aki szándékosan nem mondott köszönetet neki a klubtól való távozását bejelentő videóban. A vita gyorsan elfajult.

Kylian Mbappénak és a Paris Saint-Germain elnökének Nasser Al Khelaifinak a „megbeszélése” egy órával a mérkőzés előtt zajlott egy elszigetelt szobában. Aztán az események odáig fajultak, hogy az egész csapat a tervezettnél négy perccel később ment el melegíteni. Ezúttal határozottan kibékíthetetlennek tűnt az ellentét köztük, ami nem csoda és az sem, hogy a helyzet pattanásig feszült.

Mióta a sztár bejelentette elnökének, hogy idén nyáron elhagyja Párizst, a két férfi szinte soha nem beszélt egymással. Fagyos kapcsolatukra a múlt pénteki videó volt a legjobb bizonyíték, amikor a PSG csapatkapitánya a távozását bejelentve szinte mindenkinek köszönetet mondott anélkül, hogy egy szót ejtett volna az elnökről, vagy a katari emírről. Ezt Nasser Al-Khelaifi kifejezetten sértésként élte meg.

Amit elég kemény hangon kért számon a futballistán vasárnap este. Szemtanúi nem, csak fültanúi voltak az esetnek, ugyanis a Parc des Princes-ben több mint egy órával a Toulouse elleni meccs előtt az elnök és a játékos egy szobában elszigetelte magát, távol a kíváncsi szemektől és fülektől. Azonban a megbeszélés a „fültanúk” szerint üvöltözésig fajult.

„A falak megremegtek” – számolt be az esetről egy játékos. Aztán az elhúzódó veszekedés miatt az egész csapat később kezdhette el a meccsprocedúrát.

A vita nyilván nem vezetett eredményre, de előzménye már volt korábban. A bennfentesek szerint az elnök és Mbappé viszonya már február óta meglehetősen hűvös volt, így nem lehetett meglepődni sem a távozáson, sem azon, hogy ilyen lett a búcsú.

Kylian Mbappé és Nasser Al-Khelaifi nem építettek életre szóló barátságot ez egészen biztos.

 (Fotó: facebook/PSG)

Videók