Messi az UEFA döntésére vár

Amennyiben az UEFA bűnösnek találja a Barcelonát, az elriaszthatja Messit.


Lionel Messi esetleges nyári barcelonai visszatérését nagy izgalommal várják, és úgy tűnik, egyre nagyobb az optimizmus, hogy a következő hetekben létrejöhet az üzlet.

Messi szerződése a Paris Saint-Germainnél a szezon végén lejár, és a klub illetékesei hajlandósága ellenére a hosszabbítás egyelőre nagyon valószínűtlennek tűnik. Ez lehetővé teheti a Barcelona számára, hogy lecsapjon az argentinra és ingyen szerződtesse.

Azonban úgy gondolják, hogy egy megállapodás még mindig messze van, és az MD most arról számolt be, hogy Messi egyelőre visszatartja a Barcelonához való elköteleződést, mivel megvárja az UEFA El Caso Negreira ügyében folytatott vizsgálatának eredményét. Amennyiben az UEFA bűnösnek találja a Barcelonát, azt kockáztatja, hogy kizárják a következő szezonban a Bajnokok Ligájából, ami a hírek szerint Messit a nyáron elriasztaná a visszatéréstől.

A Barcelonát várhatóan legkésőbb június közepéig tájékoztatják az UEFA döntéséről, és mivel nem számítanak büntetésre, ettől a ponttól kezdve remélik, hogy sikerül megszerezniük Messi aláírását a következő szezonra.

Borítókép: Aurelien Meunier/Getty Images

Videók