Meggyőzték Lionel Messit

Az Inter Miami egyre nagyobb esélyt lát Lionel Messi szerződtetésére.


A Paris Saint-Germain hosszabbítani akar, a Barcelona pedig vissza akarja csábítani a legendáját. Lionel Messi azonban az Inter Miamiban köthet ki.

A hétvégén olyan hírek láttak napvilágot, hogy a Manchester City és a Chelsea is beszállt a Lionel Messiért folytatott kötélhúzásba, de az is kiderült, hogy a Barcelona már januárban szeretné visszakapni őt.

Nem titok, hogy a Paris Saint-Germain szeretné meghosszabbítani a szupersztár lejáró szerződését. A The Athletic azt írja, hogy Messi meglepő döntést hozhat. Az Inter Miami áll a 35 éves játékosért folytatott hajsza élén. A hírek szerint az Inter Miami biztos benne, hogy le tudja igazolni Messit, annak ellenére, hogy a Barcelona és a PSG is harcban áll érte.

Az MLS-klub reméli, hogy Messi a következő hónapokban szerződést köt velük. A felek már több éve tárgyalásokat folytatnak. Jorge és José Mas vezetik a tárgyalásokat David Beckham társtulajdonossal együtt. Folyamatosan kapcsolatban állnak a játékos édesapjával, Jorge Messivel. Jelenleg azonban a tárgyalások szünetelnek. Messi a világbajnokságra akar koncentrálni Argentínával.

Messi korábban már említette, hogy a jövőben Miamiban szeretne élni. Már van ingatlana a városban.

Borítókép: Jean Catuffe/Getty Images

Videók