Mbappé megválaszolta, meggondolta-e magát a jövőjét illetően a Barca elleni siker után

A francia világbajnok támadó szeretne BL-t nyerni a PSG-vel.


Voltak már jobb összeállítású, nagyobb nevekkel felálló Paris Saint-Germain-csapatok az elmúlt években, viszont most úgy fest, egy sokkal kevésbé sztárgárda válthatja valóra a katari tulajdonosok legfőbb álmát, hogy a párizsi klub megnyerje a labdarúgó Bajnokok Ligáját. Előbb az elődöntőben a Borussia Dortmundot kellene kiejteni a PSG-nek, s aztán a Wembley-ben ki tudja, a másik ágról melyik gigász várhat majd rájuk.

A francia sztárcsapat szurkolóit viszont még mindig az foglalkoztatja leginkább, Kylian Mbappé hova igazol a nyáron, hiszen az már biztosra vehető, hogy a világbajnok támadó elhagyja Párizst. A mérkőzést követően meg is kérdezték a pályafutás során 13 egyenes kieséses szakaszú BL-meccsen 13 gólt jegyző csatárt, változott-e bármi nála.

„Nem, nem, nem. Büszkén viselem a PSG mezét, párizsi vagyok, egy álom válna valóra, ha sikerülne megnyernünk a Bajnokok Ligáját. Ezt próbáljuk majd megtenni a Wembley-ben. Büszke vagyok a csapatra az első naptól kezdve, hogy itt vagyok, most egy fontos lépéssel kerültünk közelebb a célunkhoz" - zárta rövidre a kérdéskört Mbappé, aki minden bizonnyal a Real Madridban folytatja majd pályafutását.

(Borítókép: Facebook / Paris Saint-Germain)

Videók