Mbappé: Hamarosan bejelentem, hogy hol folytatom

A világbajnok támadó a Francia Kupa megnyerésével búcsúzott a PSG-től.


A Paris Saint-Germain 2-1-re győzött a Lyon ellen a labdarúgó Francia Kupa döntőjében és így duplázott a szezon során. Kylian Mbappé tehát sikerekkel és jó szájízzel hagyhatja el a párizsi klubot és minden bizonnyal a Real Madridban folytatja pályafutását. A 25 éves csatár utolsó interjúját adta, mint PSG játékos és leginkább már a jövőjéről kérdezték.

"Ez a mérkőzés egyszere volt nehéz és örömteli. Egy döntő volt, amelyet végül sikerült megnyernünk, ezért nagyon boldog vagyok. Sok év, rengeteg jó emlék. Emelt fővel távozhatunk, ráadásul egy trófeával, és csak a pozitív dolgokat visszük magunkkal. Úgy gondolom, hogy mindennek megvan a maga ideje. Hamarosan bejelentem, hogy hol folytatom. Néhány nap múlva, úgyhogy szerintem nincs gond" - nyilatkozta Mbappé, aki 2022 nyarán hosszas huzavona után hosszabbított a Paris Saint-Germainnel, viszont most már nem tudták maradásra bírni.

 

A 25 esztendős francia világbajnok támadó minden sorozatot figyelembe véve az elmúlt 7 évben 307 meccsen 256 gólt és 108 gólpasszt jegyzett a PSG színeiben. Több rekord is fűzödik már a nevéhez, ám karrierje zenitje még hátravan és minden esély arra mutatkozik, hogy a Real Madridban folytatja majd karrierjét, ahol számos sikert érhet el.

(Borítókép: Facebook / Paris Saint-Germain)

Videók