„Mbappé a világbajnokság miatt maradt, majd jövőre irány Madrid”

Kezdődik.


Egy rövid nyári szünet után Kylian Mbappét ismét összefüggésbe hozták a Paris Saint-Germaintől való távozással.

Két nyárral ezelőtt a Real Madrid egy vaskos átigazolási ajánlatot tett Mbappéért, körülbelül 150-200 millió eurós átigazolási összegről beszélünk. kkor szinte biztosra vették, hogy a nyáron, amikor lejár a szerződése, a Real Madridhoz szerződik. Egy sokkoló fordulatot követően azonban úgy döntött, hogy marad a PSG-nél, és új, hároméves szerződést írt alá. Legalábbis sokan így gondolták. Mbappét a Parc des Princes-ben egy 2025-ös feliratú mezzel mutatták be, azonban olyan kiszivárogtatások láttak napvilágot, amelyek szerint a szerződésének utolsó éve egy olyan opció lenne, amelyet maga a játékos választhat.

Ez lehetővé tenné Mbappe számára, hogy 2024-ben ingyen távozzon, mégis Jan-Aage Fjortoft újságíró és korábbi sportigazgató úgy véli, hogy a jövő nyáron már távozhat.

„Már korábban is mondtam, amikor aláírt: megegyezett Katarral, hogy a világbajnokság miatt egy szezonra Párizsban marad. Aztán jövő nyáron irány a Real Madrid."

Ehhez persze a Real Madridnak mélyen a zsebébe kellene nyúlnia, hogy megegyezzenek a PSG-vel. Ahogy két nyárral ezelőtt rájöttek, ezt könnyebb mondani, mint megtenni. A Real Madrid is vonakodhat attól, hogy jövő nyáron is ekkora ajánlatot tegyen le az asztalra, hiszen úgy gondolták, hogy Mbappéval olyan szerződést kötöttek, ami ezúttal nem került volna nekik semmibe.

Borítókép és fotók: Aurelien Meunier – PSG/PSG a Getty Images

Videók