Luis Enrique szinte dühbe jött, mikor arról kérdezték, miért cserélte le Mbappét

A PSG vezetőedzője már nagyon unja a témát.


A nyár és ezzel együtt az átigazolási időszak közeledtével gyakorlatilag nincs olyan nap, melyen ne találnák egy pletykát Kylian Mbappé helyzetéről. Ezt pedig a Paris Saint-Germain vezetőedzője, Luis Enrique is pontosan tudja, átéli és unja már. A PSG vasárnap este 2-0-ra győzött az Olympique Marseille vendégeként a Le Classique-on, ám világbajnok támadóját a 64. percben lecserélte. Nem először fordult már elő a szezon során, hogy Mbappé nem játszott végig egy meccset, így újfent felröppent a kérdés, van-e nézeteltérés közte és edzője között.

„Minden héten ugyanaz a nóta...olyan unalmas más. Én vagyok a vezetőedzőe, minden hét minden napján döntéseket hozok, ez is csak egy ilyen volt" – válaszolta kissé ingerülten Enrique. „Az utolsó napig, amíg a PSG trénere vagyok ilyeneket fogok megtenni, vagyis megtalálni a legjobb megoldást a csapatnak, még ha ezzel többen nem is értenek egyet, vagy szeretnének mást bele látni. Nem érdekel, abszolút hidegen hagy, mit gondolnak" – zárta rövidre a kérdést a spanyol szakember.

Mbappé nem tudott gólt szerezni a meccsen, a PSG Vitinha 53. percben és Goncalo Ramos 83. percben esett találatával győzött és továbbra is 12 ponttal vezeti a bajnokságot a második helyen álló Brest előtt. A 25 éves világbajnok csatár már a hetedik szezonját tapossa a Paris Saint-Germainnél, a szerződése viszont nyáron lejár és egyre több a pletyka arról, hogy a Real Madridban folytatja pályafutását.

Videók