Luis Enrique számítana Mbappéra, de a klub nem kér belőle

Nincs kegyelem, a párizsiak már a pótlásán dolgoznak.


Hazatért nemzetközi túrájáról a Paris Saint-Germain, négy mérkőzéséből mindössze egyet tudott megnyerni a francia címvédő.

Az ázsiai edzőtábort kihagyta Kylian Mbappé, aki a csapat visszatérését követően sem edzhet velük. A támadó szerződése jövő nyáron jár le, hosszabbítani nem akart, a klub legszívesebben eladná, de egyelőre nem érkezett érte olyan ajánlat, ami mindenkinek megfelelt volna.

A PSG új edzője, Luis Enrique ugyanakkor szerette volna figyelembe venni a világbajnok futballistát, de a klub érdekeit tiszteletben kell tartania. A vezetőség már dolgozik az új igazolásokon, ám egyelőre sem Dembélét, sem Kolo Mouanit vagy Barcolát nem tudták megszerezni.

Az idő sürget, a hét végén már kezdődik a francia bajnokság, a Lorient elleni találkozót pedig egészen bizonyosan kihagyja Kylian Mbappé. A támadó ügyében a következő fontos dátum az átigazolási időszak vége, azaz szeptember 1.

Ha addig sikerül új csapatot találnia, távozik. Amennyiben ez nem jön össze, a katari kézben lévő együttesnél dönthetnek, hogy visszateszik a keretbe vagy továbbra is marad számkivetett.

Borítókép: Valerio Pennicino - UEFA/UEFA via Getty Images

Videók