Luis Enrique nem kedveli Mbappét – állítja egy szakértő

A PSG vezetőedzője nem habozott lecserélni a csapat sztárját.


Luis Enrique, a Paris Saint-Germain vezetőedzője merész döntést hozott, amely minden bizonnyal visszhangra talált a csapaton belül, amikor is a 65-dik percben lecserélte Kylian Mbappét, annak ellenére, hogy csapata 1-0-ás hátrányban volt és az egyenlítő gólért küzdöttek.

A párizsiak Gonçalo Ramos késői egyenlítő góljával értek el 1-1-es döntetlent a Stade Rennais ellen vasárnap a Parc des Princes-ben. A meccs történetéhez azonban hozzátartozik, hogy Mbappé kiszállt a játékból.

Az RMC Sport szakértője, Christophe Dugarry reagált a cserére, és nekiment Enriquének, akit azzal gyanúsít, hogy nem kedveli csapata sztárját.

„Szerintem Luis Enrique nem kedveli Kylian Mbappét" - mondta Dugarry az RMC Sporton. „Nem tetszik neki a játékstílusa és a hozzáállása. Vajon azért, mert Luis Enriquének túlméretezett egója van, és ő akar a sztár lenni, vagy azért, mert van egy bizonyos spanyol elképzelése a futballról?”

„Nem tudok róla semmit. De szerintem nem kedveli Kylian Mbappét. Vajon jól titkolta? Nincs más választása” – folytatta.

A PSG úgy döntött, hogy a klub érdekeit helyezi előtérbe bármely egyénnel szemben, tanulva a Neymar Jr. és Lionel Messi korábbi találkozásaiból. Továbbá a párizsi vezetők óvatosak voltak azzal kapcsolatban, hogy Mbappé számára túl nagy befolyást engedjenek a csapaton belül, mivel egy ilyen döntés állítólag befolyásolta a francia klasszis döntését, miszerint a szezon végén távozik.

Ettől függetlenül érdekes lesz látni, hogyan alakul ez az egész helyzet, és hogy Enrique nem habozik-e Mbappét lecserélni a pályáról, ha nem az ő estéje van.

Borítókép: Getty Images

Videók