Khelaifi: A szuperliga egy nagy vicc, Mbappé a miénk marad

A PSG elnöke kitart az UEFA mellett, Mbappét pedig a világ legjobbjának nevezte.


Nasser Al-Khelaifi, a Paris Saint-Germain és az Európai Klubok Szövetségének elnöke egy lengyel portálnak adott interjút, amiben többek között a Real Madrid és a Barcelona által támogatott szuperliga és a válogatott támadó helyzete is szóba került.

„Nem vagyok a Barcelona vagy a Real Madrid ellen. Nem fogok kizárni senkit. Én a konfliktus és a harc ellen vagyok. Találkoztam Joan Laportával, a Barcelona elnökével, és ugyanezt mondtam neki. Ha harcolni akarnak, akkor harcoljanak egymás ellen. A Szuperliga jelenleg egy vicc” – szögezte le az elnök, aki szerint az UEFA sokat dolgozott azon, hogy megállítsa ezt a törekvést.

Természetesen szóba került Kylian Mbappé helyzete is, aki a júliusi felkészülést külön töltötte, majd a bajnokság második fordulójában visszakerült a keretbe, de még mindig nem hosszabbította meg jövőre lejáró szerződését. „Ő a PSG játékosa. Szereti ezt a klubot, és fantasztikus játékos. A legjobb a világon. Mi boldogok vagyunk, hogy Mbappé a miénk... és meg is fogjuk tartani.” – összegezte Khelaifi a helyzetet.

A PSG 6 meccsen 11 pontot szerzett, amivel a 3. helyen áll. A következő fordulóban a sereghajtó, nyeretlen Clermont vendégei lesznek.

Borítókép: Antonio Borga/Eurasia Sport Images/Getty Images

Videók