Keylor Navas menekülne a PSG-től

Ospina sérülése miatt a szaúd-arábiai klub kénytelen helyettest keresni.


Az Al Nassr tárgyalásokat folytat Keylor Navas azonnali szerződtetéséről. Ospina sérülése miatt Rudi Garcia edző kénytelen volt egy kapus szerződtetését kérni, és az első számú opció nem más, mint a Real Madrid korábbi játékosa. A tárgyalások nyitottak, és ezen a héten lezárulhatnak.

A kolumbiai kapus a csapata legutóbbi mérkőzésén könyöksérülést szenvedett, és várhatóan hosszú időre kidőlt, ezért keresnek neki alternatívát. Sőt, Ospina azt tervezi, hogy Madridba utazik, hogy további vizsgálatok alá vesse magát, és kiderüljön, hogy megműthetik-e a spanyol fővárosban. Keylor Navas nem az egyetlen opció, akit a szaúdi klub fontolgat, de ő az elsődleges. Felmerült a jelenleg az Al-Whedában játszó Munir neve is, aki a Numanciában és a Málagában is megfordult. A PSG kapusára aligha számít edzője, Galtierre, akinek június 30-ig van szerződése a PSG-vel.

Cristiano Ronaldo érkezése után a szaúd-arábiai csapat tovább szeretne erősíteni, és tudja, hogy ha Keylor Navas a soraikban van, az egy újabb pofont jelenthet a média és a sportvilág számára. Az anyagi része vonzó lehet a Costa Rica-i kapus számára, négymillió euróról beszélnek a szezon hátralévő részére, bár nem kizárt, hogy az ajánlat több szezonra is szólhat.

Borítókép: Xavier Laine/Getty Images

Videók