Ibrahimovic Mbappénak: A helyedben én a Real Madridhoz mennék

Egy jó tanács a Barcelonát is megjárt svéd klasszistól. TOP5: Ezt is sokan olvasták a sport365-ön.


Az FC Barcelona játékosaként szerzett múltja nem akadályozza meg Zlatan Ibrahimovicot abban, hogy jó tanácsokat adjon Kylian Mbappénak.

Zlatan Ibrahimovic játszott az FC Barcelonában, a Paris Saint-Germainben és sok más nagy európai klubban is, kivéve a Real Madridot, de a svéd a maga módján szövetkezik a spanyol főváros klubjával. Azt tanácsolta Kylian Mbappénak, hogy igazoljon a 13-szoros Bajnokok Ligája győztes csapathoz.

„Hova fog menni Mbappé? Ő az egyetlen, aki válaszolni tud erre a kérdésre. Attól függ, mit akar és mit gondol. A PSG helyében mindent megtennék, hogy megtartsam. A klub azt akarja, hogy náluk folytassa, de vajon maradni akar?" – tette fel a kérdést az AC Milan jelenlegi játékosa a csapatnak adott interjújában, hogy népszerűsítse önéletrajzának francia változatát.

„Nagyon sok csapat van, akik szeretnék szerződtetni Mbappét. Ha van lehetőséged leigazolni, és nem próbálod meg, az egy hatalmas hiba. Igaz, egy napon megkérdezte a véleményemet, és pedig ezt válaszoltam: A helyedben a Real Madridhoz mennék. Lehetőségem volt különböző csapatokban, különböző országokban és különböző játékosokkal játszani. Otthon játszani az egész karriered könnyebb, de külföldre menni egy kaland” – magyarázta a svéd.

Forrás: real-france.fr
Borítókép: real-france.fr

Videók