Fonte szinte könyörög Cristianónak, hogy segítsen legyőzni a PSG-t

A válasz pedig mindig csak annyi, hogy „hahaha”.


A Paris Saint-Germain már így is csillagokkal teli alakulata ezen a nyáron tovább erősödött, miután Lionel Messi és még páran érkeztek a klubhoz. Sokan el sem tudják képzelni, hogy fogják megállítani ezt az alakulatot.

Franciaországban a címvédő most a Lille, és akapitányuk, Jose Fonte úgy döntött, hogy pofátlan üzenetet küld válogatottbeli csapattársának, Cristiano Ronaldónak, és arra kéri, hogy jöjjön és segítsen neki újra legyőzni a PSG-t.

„Izgalmas. Nyilvánvaló, hogy a versenytársak tekintetében még nehezebb dolgunk lesz, de elfogadjuk a kihívást. Minden nap üzenek Cristianónak, hogy jöjjön a Lille-be! De csak annyit válaszolt, hogy „hahaha”. Képzeld el, ha kapott gól nélkül lehozzuk majd Messi, Neymar és Mbappé hármas támadásait. Hihetetlen támadósor. Érdekes lesz látni a bajnokság versenyképességét idén.”

Sport365.hu - Cristiano Ronaldó vonzónak találja a PSG átigazolási politikáját

A hétvégén a Gazzetta dello Sport kijelentette, hogy Cristiano Ronaldo hosszabbítani akar a Juventusszal, mivel a jelenlegi szerződés 2022 nyarán lejár. Az újság szerint a 36 éves klasszis ügynöke, Jorge Mendes 2023-ig szóló szerződést kért a Juventustól. A Foot Mercato értesülései szerint azonban még nem indultak el konkrét tárgyalások a felek között a hosszabbításról.

Elismerte, hogy Messi jót tesz a francia futballnak, és továbbra is szeretné, ha Ronaldo a Lille játékos a lenne, de komolyra fordítva a szót, nem érti, hogyan költhet ennyi pénzt a PSG.

„Szeretnék több szempontot is figyelembe venni. Meg akarom érteni a pénzügyi fair play.t Franciaországban. Minden egyes klub korlátozza a kiadásait. Nem tudnak sokat vásárolni, nem kaphatnak játékosokat a nagy fizetések miatt, de aztán jön a PSG, és úgy tűnik, nincs törvény. Nagyszerű, hogy Messi a francia bajnokságban játszik, de ez valóban igazságos? A bajnokság megnyerése ennek ellenére nem garantált számukra. Nem tudnak, mindennel számolni. Mindenki klubnak szigorítaniuk kellett a kiadásaikat, a Lille-nél csökkentették a fizetéseket, míg a PSG szerződteteti Gianluigi Donnarummát, Sergio Ramost, Georginio Wijnaldumot… Igaz, ingyen érkeztek, de a bérük hatalmas, és már így sok olyan játékosuk van, akik giga fizetéssel rendelkeznek. Frusztráló.”

Forrás: marca.com
Borítókép: marca.com

Videók