"Florenzi meggyőzött, hogy csatlakozzak a PSG-hez"

Moise Kean döntött.


Az olasz válogatott Moise Kean hivatalosan is csatlakozott a PSG-hez. Az Everton kölcsönben engedte el fiatal játékosát, aki így újra találkozik Marco Verrattti és Alessandro Florenzi párossal.

„A Paris Saint-Germain örömmel jelenti be Moise Kean érkezését az Everton FC-től. A 20 éves olasz csatár 2021. június 30-ig van kölcsönben a fővárosi klubnál. A szerződés nem tartalmaz vásárlási opciót" - olvasható a közleményben.


Fotó: Aurelien Meunier - PSG/PSG via Getty Images

A 20 éves csatárt eykori klubjával, a Juventusszal hozták szóba, miután Carlo Ancelotti irányítása alatt kevés játéklehetőséget kapott. A Juve tavaly nyáron 27,5 millió euró plusz bónuszokkal adta el az Evertonnak.

"Nagyon fontosnak érzem magam, mert sok nagyszerű játékos viselte ezt a mezt. Remélem, méltó leszek rá. Ez egy olyan bajnokság, amely nagyon jó színvonalú, és már nagyon vártam, hogy csatlakozzak a Paris Saint-Germainhez, valamint lehetőséget kapjak arra, hogy ilyen nagyszerű játékosok mellett tanuljak. Még mindig fiatal vagyok és fejlődök. an néhány remek játékos a Paris Saint-Germain-ben, akik tapasztaltabbak, mint én. Amikor megkapom a játéklehetőségemet, mindent megteszek majd a pályán. Célom, hogy elérjem a lehető legmagasabb szintet, és mindent megadjaka csapatnak."


Fotó: Aurelien Meunier - PSG/PSG via Getty Images

"Beszéltem Alessandro Florenzivel, akivel együtt játszottam Olaszországban, és feltettem neki néhány kérdést. Pozitívan beszélt a csapatról, az edzőről és az edzésekről ... Meggyőzött!"

Kean a 18. számú mezt fogja viselni.


Fotó: Aurelien Meunier - PSG/PSG via Getty Images

Forrás: football-italia.net
Borítókép: Aurelien Meunier - PSG/PSG via Getty Images

Videók