Feszültség a vereség után: vita a PSG öltözőjében!

Nagy a baj a Bajnokok Ligája folytatása előtt.


A Christophe Galtier edző által irányított párizsiak a Louis II-ben elszenvedték sorozatban második vereségüket a Monaco ellen (3-1), miután kiestek a Coupe de France-ban. A Paris Saint-Germain nem a legjobban kezdte a 2023-as évet, hét Ligue 1-es meccsen három vereség és egy döntetlen a mérlege, a Bajnokok Ligája pedig hamarosan folytatódik, és a Bayern München vár rájuk. Ehhez jön még néhány kulcsfontosságú sérülés, köztük Mbappé és Messi, valamint a vereséget követő öltözői veszekedés.

A csapatot a legutóbbi eredmények után kétségek tengere borítja. A legutóbbi vereséget követően a francia L'Equipe média szerint a csapat néhány tagja heves vitába keveredett Luis Camposszal az öltözőben, amelyben a játékosok egy részét többek között az "agresszivitás hiánya" miatt támadta. Ezek a panaszok nem jöttek jól a párizsiak egy részének, különösen a Marquinhos-Neymar brazil duónak. Mindketten az anyanyelvükön (portugálul) kezdtek el beszélgetni, méghozzá hevesen, ami még a csapat öltözőjében lévő stábtagokat is meglepte, mindezt az információt mindig a fent említett média hozta nyilvánosságra.

A klub a maga részéről az egyik kapitány, Presnel Kimpembe felszólalásával igyekezett megnyugtatni a kedélyeket: „A legfontosabb, hogy egységesek maradjunk, mindannak ellenére, amit mondanak, mindannak ellenére, ami történik.”

Borítókép: Jean Catuffe/Getty Images

Videók