Fabregas: júniusban lejár a szerződésem, két-három hívást kaptam korábbi edzőimtől

Folytatni akarja a spanyol középpályás.


A volt spanyol válogatott Cesc Fabregas megerősítette, hogy több ajánlatot is kapott a 2022/23-as évre.

A veterán középpályás négy francia élvonalbeli szezon után távozik az AS Monacótól, amikor jövő hónapban lejár a szerződése. Fabregas nem árult el részleteket pályafutása lehetséges következő úticéljáról, de utalt arra, hogy korábbi edzői lehetőséget kínáltak neki, hogy folytathassa náluk a karrierjét.

„Júniusban lejár a szerződésem, és keresem az új kezdetem. Valahol újra kell kezdenem. Az elmúlt napokban két-három telefonhívást kaptam korábbi edzőimtől, hogy mit szeretnék csinálni, szeretnék-e csatlakozni hozzájuk edzőként. De ez a szezon annyira rossz volt, hogy nem tudom így befejezni. Folytatni akarom, játszani szeretnék. Hálás vagyok a karrieremért, de nem érzem még, hogy vége lenne. Szórakozni akarok” – mondta Cesc SoFootnak adott interjúban.

Fabregas nagyszerű karriert tudhat maga mögött. Miután 2003-ban úgy döntött, hogy elhagyja a La Masia akadémiát az Arsenal kedvéért, a klub legendájává vált, és több mint 300 meccsen lépett pályára az Ágyúsoknál. 2011-ben visszatért a Barcelonába, majd 2014-ben a Chelsea játékosa lett, mielőtt 2019-ben csatlakozott volna az AS Monacóhoz.

Borítókép és fotók: AS Monaco / Twitter

Videók