"Egyetlen, ami történhetett vele, hogy nálunk marad."

A sportigazgató szerint Kylian Mbappé meghosszabbítja a szezon végén lejáró szerződését.


Leonardo, a Paris Saint-Germain labdarúgóklubjának sportigazgatója bízik abban, hogy Kylian Mbappé a mostani szezon végén meghosszabbítja szerződését az egyesülettel.

A 22 éves világbajnok csatárt a nyári átigazolási időszakban a Real Madrid próbálta megszerezni, de a PSG elutasította a spanyolok ajánlatát, melynek összegét túl alacsonynak találta.

"Az egyetlen, ami történhetett vele, hogy nálunk marad. Mi sosem akartuk, hogy Kylian részese legyen egy ilyen huzavonának, és egyáltalán nem voltunk elégedettek a Real Madrid viselkedésével" - jelentette ki Leonardo a Canal Plusnek nyilatkozva. "Világossá tettük, hogy a mi meglátásunk szerint az ajánlatuk nem tartalmaz megfelelő összeget, kevesebb, mint amit mi fizettünk a játékosért. Az utolsó madridi ajánlat pedig meg sem érkezett hozzánk" - mondta a sportigazgató.

Mbappé kiváló formában futballozik, és várhatóan a hatszoros aranylabdás Lionel Messivel, valamint a brazil Neymarral együtt a kezdőcsapatban kap helyet a PSG szerda (ma) esti Bajnokok Ligája-mérkőzésén, melyet a Club Brugge vendégeként játszik a francia együttes.

"Nem látom, hogy hogyan fordulhat elő, hogy az idény végén távozik tőlünk, kapcsolata ugyanis nagyon mély a PSG-vel. Szerintem a klubnál mindenki vele képzeli el a jövőt" - tette hozzá Leonardo.

Szeptember elején a Le Parisien című napilap úgy értesült, hogy Mbappé visszautasította a PSG második szerződéshosszabbítási ajánlatát, mely szerint a támadó két évig, szezononként nettó 45 millió eurós (15,68 milliárd forint) fizetést kapott volna.

Borítókép: Facebook.com/ Kylian Mbappe 

Videók