Döbbenetes VAR-ítélet Marseille-ben!

A francia élvonal vasárnap esti záró összecsapásán, a Marseille - Paris Saint-Germain találkozón a vendégek 10 emberrel játszva is magabiztosan, 0-2-es diadalt jegyeztek. Mégsem emiatt marad emlékezetes a párharc.


Hanem Beraldo kiállítása miatt. Illetőleg a kiállítás körülményeiből fakadóan.

Történt ugyanis, hogy Pierre Emerick-Aubameyang megtolt egy labdát, majd találkozott a PSG már sárga lappal rendelkező védőjével, hogy aztán az ex-Arsenal és Barcelona ász összeessen. Mindez valahol a félpályánál történt. Tizenkettő egy tucat kontaktnak is felfogható lett volna.  Íme az eset felvétele, nem tökéletes minőségben, de abszolút jól kivehetően!

Sárga, nem sárga, gólhelyzet, nem gólhelyzet, egy dolgot nem lehetett vitatni, hogy utolsó ember volt a brazil. Ha szabálytalanság történt, akkor sem beszélhetünk egyértelmű gólhelyzetről. De ez egy jókora ha, a felvételeket elnézve amondóak vagyunk, a gaboni mást sem akart, csak beleakadni a más sárga lapos PSG-védő testébe. Ez végülis összejött, a VAR pedig rendezte a többit - azonnali PIROS lett az ítélet. Amit szerintem azóta sem ért senki sem. Így mi magunk sem. 

A találkozót Vitinha és Goncalo Ramos találataival a PSG 0-2 arányban megnyerte, 10 emberrel is. Ami egyben a Le Classique-ok történetében az 50. fővárosi diadal volt.

(Fotó: Facebook/Olmypique de Marseille)

 

Videók