Az első súrlódás Mbappé és a PSG között

A francia klub, nyomást próbál gyakorolni a Mbappéra.


Ahogy közeledik az átigazolási időszak vége, egyre inkább nagyobb a nyomás Kylian Mbappé jövőjét illetően. A játékos és a klub között pedig már meg is jelentek az első súrlódások.

A Paris Saint-Germain július 28-án bemutatott egy interjút Kylian Mbappé-val, amely nem maradt észrevétlen a szurkolók számára. Az interjú Neymar társaságában készült, és a francia támadó úgy fogalmazott, hogy az minden vágya, hogy Bajnokok Ligáját nyerjen a PSG-vel. Nos, ez a kijelentés így is volt, teljesen igaz, de az interjú megjelenésének időzítése meglepett sok mindenkit és zavart keltett az emberekben. Mivel ez a beszélgetés még tavaly májusban történt, amikor a PSG épp a Manchester City ellen készült a Bajnokok Ligája elődöntő visszavágójára.

Sport365.hu - Mbappé: A legnagyobb álmom, hogy Bajnokok Ligáját nyerjek a PSG-vel

Kylian Mbappé, a Real Madrid fő célpontja évek óta, akiről most nyilvánosság elé került egy kis nyilatkozat, amely valószínűleg elgondolkodtatja az embereket a spanyol fővárosban. Távozni vagy maradni, hosszabbítani vagy sem, rengeteg a bizonytalanság Mbappé kapcsán, amely még sok írást fog eredményezni ezen a nyáron.

Amint arról a L'Équipe beszámolt péntek reggel, ez a PSG által szervezett kommunikáció elégedetlenséget okozott a játékos környezetében, mivel úgy ítélték meg, hogy ez egy stratégia Mbappé ellen, aki még mindig nem akarja meghosszabbítani a szerződését.

Forrás: real-france.fr
Borítókép: real-france.fr

Videók