„Abszurd, ami Messivel történik, igazságtalanul bántják őt”

Honfitársa szerint rendkívüli pillanatokkal ajándékozta meg a francia csapat szurkolóit a világbajnok labdarúgó.


Úgy tűnik Lionel Messi és a Paris Saint-Germain kapcsolata végleg zátonyra futott, amit a szurkolók csütörtöki demonstrációja csak még jobban tetézett. A jelenleg szaúdi látogatása miatt a két hetes felfüggesztését töltő futballistát honfitársa, Pablo Sorin vette védelmébe.

„Fáj azt látni, ami most történik. Nem tudom mi történik majd a következő órákban, vagy a jövőben, mindig a legjobbakat kívánom neki. Nehéz szituációban kellett elhagynia Barcelonát. Rendkívüli pillanatokat adott a PSG-nek. Az álom a Bajnokok Ligája győzelem és minden kiesés fájdalmas volt. Abszurd, ami Messivel történik, igazságtalanul bántják őt. Szerettem volna, ha másképp ér véget ez a történet Leo és Párizs között, mert mindkét félt szeretem. Nem így kellene ennek befejeződnie.”

Sorin, aki épp pénteken ünnepli 47. születésnapját a világbajnoki cím kapcsán is magasztalta a hétszeres aranylabdást a Goal-nak.

„Ne állj meg, ne add fel és menj tovább. Leo megmutatta az elszántságát, felkészültségét és persze a tehetségét is. A legjobb világbajnokságát hozta. A legkeményebb pillanatokban vezette a válogatottat, és mindig az élen járt. A világ azt akarta, hogy Leo világbajnokságot nyerjen. Mindenki tudta, hogy nem vonulhat vissza enélkül.”

A folytatással kapcsolatban egyelőre nincsenek további hírek, a PSG számára már csak a bajnoki cím a tét.

Borítókép: Getty Images Europe /  Chris Brunskill/Fantasista

Videók