A PSG ultrái Messit szidják, és Neymar házához vonultak, hogy a távozását követeljék

Párizsi szurkolók egy csoportja a csapat edzőpályája előtt gyűlt össze, hogy tiltakozzon az argentin sztár ellen.


Leo Messi büntetése, miután engedély nélkül utazott Szaúd-Arábiába sokkolta a PSG táborát. Reggelre a párizsi klub szurkolói szövetsége közleményt adott ki, amelyben felszólította a szurkolókat, hogy gyűljenek össze a klub épülete előtt, hogy tiltakozzanak az argentin sztár ellen.

Több száz szurkoló jelent meg megafonokkal, fáklyákkal és transzparensekkel, amelyeken a játékos távozását követelték. Tökéletes spanyol nyelven még szidalmazták is őt. A tüntetés fő célpontja a klub igazgatótanácsa volt, akiket azzal vádoltak, hogy olyan döntéseket hoznak, amelyeknek "semmi közük a futballhoz". Messi a felfüggesztése miatt nem volt jelen az edzésen. A mozgósítás 18 órakor kezdődött a "Párizs értünk van, örökre és sokáig" jelszóval, és a tiltakozás több órán át tartott.

A PSG ultrái Neymaron is kitöltötték dühüket, néhányan a házához mentek, hogy a brazil távozását is követeljék a klubtól. Egyértelmű, hogy a párizsi szurkolók mind Messire, mind Neymarra, a klub sztár támadóhármasának két tagjára kiakadtak. Míg úgy tűnik, hogy Messi a nyáron távozik, addig Neymar jövője továbbra is bizonytalan.

Borítókép: Tim Clayton/Corbis via Getty Images

Videók