A PSG tíz játékost is beáldozna Messiért

Akár Mauro Icardi is távozhat.


A Paris Saint-Germain idén nyáron nem kevesebb, mint tíz játékost bocsátott átadólistára Lionel Messi közelgő szerződtetése miatt.

Miután bejelentették, hogy Lionel Messi elhagyja a Barcelonát, a francia óriások gyorsan cselekedtek, és most úgy tűnik, hogy a következő napokban szenzációs megállapodást kötnek a hatszoros Aranylabdással.

Sport365.hu - Könnyeivel küszködve búcsúzott Messi

A hatszoros aranylabdás Lionel Messi könnyeivel küszködve vett búcsút Barcelonától, a labdarúgócsapattól és a várostól, melyeket 21 év után hagy el. Vasárnapi sajtótájékoztatója elején a kissé zaklatott Messinek felesége, Antonela Rocuzzo nyújtott át zsebkendőt, hogy a kissé zavarban lévő férje letörölje könnyeit, mielőtt beszélni kezdett volna.

A PSG-nek megvan az anyagi kapacitása, hogy lezárja az üzletet, és számíthatnak arra, hogy az aláírást követően komoly pénzt fognak keresni a kereskedelmi ügyletekből és mezeladásokból, de még mindig csökkenteniük kell a bérköltségüket. Ebből kifolyólag a PSG rengeteg játékosát feltette az átigazolási listára. Név szerint: Abdou Diallo, Thilo Kehrer, Idrissa Gueye és Rafinha és akár Mauro Icardi és Ander Herrerát is elengedhetik, annak ellenére, hogy a páros szívesen maradna.

Kylian Mbappé jövője bizonytalan, mivel a szerződése jövőre lejár, de a PSG reméli, hogy Messi leigazolása meggyőzi őt a maradásról.

Sport365.hu - Mbappé a Real Madridban? - "Tik-tak, tik-tak"

Az elmúlt napokban néhány ismert újságíró a Real Madrid környezetéből nagyon magabiztos abban, hogy Kylian Mbappé hamarosan a klub játékosa lesz. Ez az a szappanopera, amely lázban tartja a Real Madrid szurkolóit az átigazolási időszak végig: de vajon sikerül-e a vezetőknek megszerezni Mbappét ezen a nyáron?

Forrás: sportbible.com
Borítókép: sportbible.com

Videók