A PSG Neymarról és Mbappéról: Nem fogunk könyörögni nekik

Ezzel nem nyugtatta meg Leonardo a PSG szurkolókat.


2022 nyarán lejár a Paris Saint-Germain szerződése Neymarral és Kylian Mbappéval. Leonardo sportigazgató azonban optimista.


Fotó: Aurelien Meunier - PSG/PSG via Getty Images

A Paris Saint-Germain egy bonyolult helyzetben van, hiszen odáig húzódott minden, hogy Neymar és Kylian Mbappé szerződése is 18 hónap múlva lejár. De Leonardo nem fog könyörögni egy játékosnak sem a maradás érdekében.

„Remélem, hogy a játékosok meg vannak győződve arról, hogy egy komoly és ambiciózus játékosnak itt a helye a PSG-ben. Nem fogunk könyörögni, hogy maradjanak. Ha egy játékosnak tetszik a klub, akkor marad. Csak meg kell találnia az ambíció és a követelmények közötti megállapodást. Kapcsolatban vagyunk mindkét játékossal, és optimista vagyok.”

A spanyol Marca értesülései szerint a PSG Neymar szerződéshosszabbítását tartja jelenleg a legfontosabbnak, mivel Mbappé helyzete sokkal bizonytalanabb. A francia csatárt a Real Madrid szeretné.

Sport365.hu - Neymar: Voltak olyan pillanataim, amikor abba akartam hagyni a futballt

A Paris Saint-Germain brazil világsztárja, a 28 éves Neymar elismeri, hogy a kritikák miatt fontolóra vette már többször is, hogy szögre akasztja a stoplist. Hackerek támadták meg az FC Barcelona Twitter-oldalát, és ha már sikerült feltörniük a fiókot, be is jelentették a legújabb igazolást Neymar személyében. "Üdv, mi az OurMine vagyunk.

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: Michael Regan - UEFA/UEFA via Getty Images

Videók