A PSG három játékossal pótolná Mbappét

Ekkora űrt hagyna maga után Kylian Párizsban? - TOP5: Ezt is sokan olvasták a sport365-ön.


Erling Haaland, Paul Pogba és Lucas Paqueta is Párizsba igazolhat, ha Kylian Mbappé ezen a nyáron elhagyja a Paris Saint-Germaint.

A Bild értesülései szerint a 23 éves Kylian Mbappé már mindenben megállapodott a Real Madriddal. A francia támadó természetesen ezt még cáfolja. A PSG továbbra is azon dolgozik, hogy meggyőzze a legnagyobb tehetségét a maradásról.

A francia L´Equipe azt írja, hogy a PSG-nek ettől függetlenül már van egy B-terve, ha Mbappé végül mégis a távozás mellett döntene. Első lépés, szerződtetni a 21 éves Haalandot a Borussia Dortmundból. Nasszer Al-Khelaifi, a PSG elnöke és Leonardo sportigazgató már felvette a kapcsolatot Mino Raiolával, hogy megbeszéljék az átigazolást. Haaland mellett a terv része, hogy Pual Pogba és Lucas Paqueta is csatlakozik a párizsi klubhoz.

El plan del PSG para cubrir la salida de Mbappé al Real Madrid: Haaland,  Pogba, Paquetá... | MARCA Claro Colombia
Fotó: marca.com

Pogba szintén Raiola ügyfele, akinek a nyáron lejár a szerződése a Manchester Unitednél. Paquetáért azonban ki kell nyitniuk a pénztárcájukat, hiszen a nagy rivális Lyontól nem lenne egyszerű elhozni az egyik legjobbjukat.

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép és fotók: Loic Baratoux/Anadolu Agency via Getty Images

Videók