A PSG feláldozná Messit és Neymart

Kylian Mbappé megtartása a legfontosabb. - TOP5: Ezt is sokan olvasták a sport365-ön.


A Paris Saint-Germain csapata hajlandó lenne eladni két sztárját, Lionel Messit és Neymart, hogy megakadályozza Kylian Mbappé Real Madridba való igazolását.

A híres francia újságíró, Abdellah Boulma szerint a PSG elengedheti Neymart és Messit. Úgy tűnik, az argentin és a brazil ügyét megvitatták a francia klubnál, és hajlandóak elengedni, ha jó ajánlatot kapnak értük. Boulma hangsúlyozza, hogy bár ezek az átigazolások nehezen megalósíthatóak, a vezetők szerint elősegíthetik Mbappé szerződéshosszabbítását. Neymar és Messi nélkül Mbappé lenne ott a legnagyobb sztár és nem mellesleg hatalmas fizetést kapna. Ő lenne a PSG projekt vezére.

Fabrizio Romano átigazolási szakértő szerint azonban a Real Madrid már elkészítette Mbappé szerződésének minden részletét (fizetés, aláírási bónusz, szerződés időtartama...). A francia játékos szerződtetése küszöbön áll, és maga a labdarúgó is nagyon örül, hogy egy ilyen nagy múltú csapathoz csatlakozhat. Az El Chiringuito de Jugones műsorában Alfredo Duro elárulta, hogy a PSG csatára már elmondta néhány csapattársának, például Neymarnak, hogy a következő szezonban a Real Madridban fog játszani. Emellett Mbappé már áprilisban szeretne egy nagy búcsúbulit szervezni.

Forrás: bernabeudigital.com
Borítókép: Catherine Steenkeste/Getty Images

Videók