A Neymar-Mbappé rivalizálás: ez mind a sajtó hibája

A PSG szurkolók a brazil támadó távozását követelik.


Neymar Jr. a Paris Saint-Germain ultracsoportjával, a Collectif Ultra Paris-szal került rossz viszonyba. Az ő nevét skandálták azon játékosok között, akiknek a nyáron távozniuk kellene a francia fővárosból.

Egy másik csoport azonban egy lépéssel tovább ment, és a 31 éves játékos házához ment, követelve, hogy távozzon. Ennek ellenére a korábbi francia játékos, Samir Nasri úgy véli, hogy a média hibás abban, hogy felfújta Neymar és Kylian Mbappé rivalizálását, amiért ma fizetnek.

„Ez mind a sajtó hibája. Neymarral szembe állították Mbappét, így ma, ha azt akarjuk, hogy Mbappé boldog legyen, akkor Neymar ki kell rakniuk. De Neymar vitte a hátán a csapatot a szezon elején” - mondta Nasri a Canal Futbol Club című műsorban.

A brazil csatárnak 2027-ig van szerződése, és egy szezon végi bokasérülésen van túl, emiatt nem biztos, hogy lesz érte érdeklődő, hiszen magas a fizetése és sérülékeny.

A pletykák Neymart a Premier League-hez kötik, de egyelőre úgy tűnik, hogy ez csak vágyálom, és a fővárosi klubnak vele a keretben és a valószínűleg új menedzserrel kell felkészülnie a 2023-24-es szezonra.

Borítókép: Tim Clayton/Corbis via Getty Images

Videók