A L'Equipe nyilvánosságra hozta Sergio Ramos fizetését a PSG-nél

Vannak nála jobban kereső játékosok is.


Sergio Ramos a nyáron ingyen érkezett Párizsba, és szép fizetést kap új klubjában, de továbbra is messze van a csapat legjobban fizetett játékosaitól.

Bár még nem mutatkozott be a PSG-ben, a héten jó hírek érkeztek Ramos sérülését illetően. Az andalúz védő kedden rendesen edzett a Camps des Logesben, és egyre közelebb a visszatérése. A L'Equipe nyilvánosságra hozta a spanyol fizetését, aki az egyik legjobban fizetett játékos a párizsi öltözőben, de vannak nála többet keresők is.

A Real Madrid korábbi kapitánya szezononként nettó 6 millió eurót kap, ami közel havi bruttó egymillió eurót garantál, és a PSG legmagasabb fizetései közé sorolja, bár olyan játékosok alatt van, mint Donnarumma, aki szezononként nettó 7 millió eurót kap. Mások, mint például Neymar (havi bruttó 3 millió euró) vagy Mbappé (2 millió euró), jóval felette állnak. Másrészt, mint a PSG összes újonca az utolsó átigazolási időszakban, a védő sem kapott aláírási bónuszt. Ramoshoz hasonlóan Messi is a nyáron érkezett ingyen a francia fővárosba, de nem kapott ő sem aláírási bónuszt.

A tavalyi szezon óta húzódó térdsérülése miatt a 35 éves játékos célja most az, hogy november végére visszatérjen a pályára.

Forrás: real-france.fr
Borítókép: real-france.fr

Videók