Tömegbunyó Prágában: egymást lökdösték és fojtogatták a játékosok és az edzők

Nem csak a gólokról marad emlékezetes a mérkőzés.


A Sparta Praha is azok között a csapatok között van, amelyek csütörtökön továbbjutottak az Európa Liga nyolcaddöntőjébe. A csehek a török Galatasarayt győzték le 4-1-re, a vendégcsapat a lefújás után nehezen fogadta el a búcsút.

Az első mérkőzésen az ősszel a Bajnokok Ligájában szereplő török csapat hazai közönség előtt 3-2-re nyert. A visszavágó előtt ők számítottak esélyesebbnek. A Sparta azonban rögtön igyekezett jóvátenni az isztambuli vereséget. Már a nyolcadik percben meghozta a hatást Preciado gólja formájában. Bardakci viszont gyorsan egyenlített.

A 74. percig maradt az 1-1-es állás. A végén azonban a Sparta kiütötte riválisát. A prágai csapat Tuci, Haraslin és Kuchta góljai után 4-1-re nyert.

A játékvezető végső sípszava után hatalmas verekedés tört ki a cseh fővárosban. A Galatasaray játékosai nem tudták elfogadni a vereséget.


A házigazdák negyedik gólja után a török bajnok edzőjét, Okan Burukot piros lappal küldték el. Később a játékosok és az edzői stáb tagjai a pályán feszültek egymásnak.

EGY MÁSIK VIDEÓ ITT!

Borítókép: sparta.cz

Videók