Sousa: "Hatalmas eredményt érhetünk el csütörtök este"

Paulo Sousa szerint hatalmas lehetőség előtt áll a Videoton az Európa Liga play-off körének visszavágóján. A fehérváriaknak a Trabzonsport kell legyőzniük a csoportkörbe jutáshoz. A törökök edzője szerint 50-50% mindkét csapat esélye a továbbjutásra.


Paulo Sousa: "Elérkeztünk ahhoz az állomáshoz, amelyért egy éve folyamatosan dolgozunk. Az Európa Ligában már eddig is komoly sikereken vagyunk túl, bizonyítottuk, hogy nemzetközi szinten, jó csapatok ellen is képesek vagyunk jó eredményre, amiket annak ellenére értünk el, hogy a sorsolások alkalmával nagyon nehéz ellenfelekkel párosítottak össze bennünket. Ez pedig mára azt eredményezte, hogy ellenfeleink egyre jobban tisztelnek bennünket, és nem csak azok, akikkel játszottunk, hanem azok is, akikkel csak fogunk vagy akiknek a látómezejébe került a Videoton FC. Tudjuk, hogy csütörtök este hatalmas eredményt érhetünk el, ha bejutunk az EL csoportkörébe, tehát meghatározó mérkőzés lesz a holnapi, ami további elismeréseket hozhat a klub számára."
 
Senol Günes: "A múlt héten hiába irányítottuk mi a játékot, nem sikerült gólt lőnünk, ezért jelenleg 50-50 százalék az esélye mindkét csapatnak a továbbjutásra. Tudjuk, hogy a Videoton soha sem adja fel, csütörtökön is a végsőkig fog harcolni, ezért remélhetőleg egy nagyon izgalmas és jó meccset játszunk majd. Úgy gondolom, hogy megvannak a megoldásaink és a képességeink arra, hogy az esti mérkőzést megnyerjük. Egy korai gól nagy előnyt jelentene, hiszen akkor hátul - a támadások miatt - nem kellene szabad területeket hagynunk, de a játékosaimnak azt mondtam, ne kapkodjanak, nyugodtan játsszanak. Arra is fel vagyunk készülve, hogy telt ház lesz, így a Videoton szurkolói rengeteg plusz erőt adnak majd csapatuknak."

Videók