Sándor György: "pokoli hangulat vár ránk, de kiharcoljuk a továbbjutást"

Elutazott Törökországba a Videoton, az indulás előtt Sándor György, a fehérváriak csapatkapitánya nyilatkozott az esélyekről.


- A Trabzonspor elleni két meccs teljesen más lesz, mint a Gent elleni párharc volt. Már elkezdtük feltérképezni az ellenfelünket - ebben, mint mindig, most is nagyon alapos munkát végzett a szakmai stáb -, de igazán mélyen még csak a mai és a holnapi nap folyamán fogjuk megismerni őket. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, és nem csupán azért, mert nagyon erős csapat lesz az ellenfelünk, hanem azért is, mert valószínűleg fanatikus szurkolók előtt, pokoli hangulatú stadionban kell majd játszanunk.

-Tudjuk, hogy a Trabzonspor a négy legjobb török csapat egyike. Ugyan ellenfelünk még csak most kezdte a bajnokságot, de nem hiszem, hogy ez számunkra bármilyen előnyt jelentene. Való igaz, hogy nekünk már jó pár tétmérkőzés van a lábunkban az idei szezonban, de minden bizonnyal ők is úgy végezték el a felkészülést, hogy már a legelső tétmeccsükön jó formában legyenek, tehát nem gondolom, hogy ez a tény a javunkra szólna. Nálunk sem a keretben, sem a stábban nem voltak nagy változások, egy éve együtt játszunk, úgyhogy képesnek tartom a csapatot arra, hogy kiharcolja a továbbjutást, de természetesen azzal is tisztában vagyunk, hogy nem mi számítunk a párharc esélyesének - mondta el Sándor György a vidi.hu-nak.

Videók