Raphinha: tudom, hogy hibát követtem el

A brazil hamar megbánta tettét. - TOP5: Ezt is sokan olvasták a Sport365-ön.


Raphina bocsánatot kért edzőjétől a Manchester United elleni mérkőzés alatti kirohanása miatt.

A brazil játékos ebben a szezonban igazolt a katalán klubhoz, ahol eddig fantasztikusan szerepelt. Raphinha a Manchester United elleni Európa-liga mérkőzésen is folytatta szárnyalását. Előbb Marcos Alonso góljából vette ki a részét, majd ő is betalált, amivel tízre növelte góljai számát. A brazillal kapcsolatban azonban nemcsak remek játékáról beszéltek a mérkőzést követően, hanem arról is, miként dühöngött lecserélése után. Amikor Xavi lehívta őt a pályáról a brazil nem tudta kordában tartani érzéseit és nekiesett az egyik ülés támlájának. Xavi láthatólag nem örült a jelenetnek, a mérkőzés után azonban úgy fogalmazott, nincs benne harag.


„Megértem Raphinha haragját, én is dühös voltam. A cseréket a csapat érdekében csináltam, nem azért, hogy kiszúrjak valakivel. Raphinha bocsánatot kért tőlem, de erre nem is volt szükség. Pozitívumként fogom fel, hogy mindenki többet szeretne játszani” – ecsetelte a tréner.
Ezt követően a játékos is megerősítette, hogy elnézést kért Xavitól.

„Már beszéltem az edzővel a meccs után, de most megragadom az alkalmat, hogy bocsánatot kérjek mindenkitől. Az edzőtől, az engem váltó Ferrantól, a csapattól, a szurkolóktól.”

„Tudom, hogy hibát követtem el, és azért vagyok itt, hogy mindenkitől bocsánatot kérjek, ez többé nem fog megtörténni. Csak a győzelem vágya hajtott.”

A Barcelona arra törekszik, hogy ne helyezzen túl nagy hangsúlyt az incidensre, Raphinha pedig reméli, hogy szombaton a Cadiz ellen is folytatja jó formáját.

Borítókép: Joan Valls/Urbanandsport /NurPhoto via Getty Images

 

Videók