Mourinho felbecsülhetetlen reakciója Harry Winks 51 méteres góljára

Játékosa helyében a portugál menedzser nem lett volna ennyire őszinte.


José Mourinho, a Tottenham Hotspur menedzsere nem lett volna olyan őszinte, mint Harry Winks, miután az angol középpályás elismerte, hogy nem az volt a szándéka, hogy gólt rúgjon.

Az angol csapat 4-0-ra nyert a továbbra is pont nélkül álló Ludogorec ellen az Európa-liga J csoportjában. A mérkőzés 63. percében Harry Winks ritkán látható távoli gólt szerzett, ugyanis a 24 éves középpályása mintegy 56 yardról, vagyis kb. 51 méterről talált be.Kiderült azonban, hogy Winks valójában a csapattársát, Gareth Bale-t próbálta kiugratni, és elképesztően megdöbbent, amikor látta, hogy a labda a kapuban köt ki. De nem csak a gól utáni reakciója árulkodott erről, Winks a meccs utáni interjúban megerősítette, hogy nem kapura szánta a lövést.

"Szívesen mondanám azt, hogy így akartam, de őszintén szólva az nem lenne igaz." – nyilatkozta góljáról Winks a BT Sportnak. "Láttam, ahogy Gaz (Gareth Bale) befut a kapu elé, őt akartam megjátszani. Eltelt egy kis idő mióta utoljára gólt szereztem, de elégedett vagyok a csapat teljesítményével."

José Mourinho is reagált Winks nyilatkozatára, a portugál menedzser viccesen megjegyezte, hogy játékosa helyében nem lett volna ennyire őszinte.

"Winks őszinte volt, az interjújában elmondta, hogy Bale-nek szánta a labdát. A helyében én azt mondtam volna, hogy direkt így akartam, és biztos megnyerem a Puskás-díjat."

Forrás: Sportbible

Kép: Getty Images

Videók