Liverpool "a fogorvosi székben"

Jürgen Klopp a meccs előtt még azzal viccelődött, hogy olyan lesz az Atalanta ellen játszani, mint fogorvoshoz menni. Talán nem gondolta, hogy valóban igaza lesz.


 A német mester a súlyos vereség után értékelte az Európa Liga negyeddöntő első mérkőzését.

„Rossz meccset játszottunk, megérdemelten veszítettünk. Az Atalanta sok csapatnak okoz problémát a védekezésével. Nagy taktikai fegyelemmel dolgoztak ellenünk is. Nem próbálkoztunk elég sokat és igazából csak szenvedtünk a pályán.”

Kérdés, hogy a 0-3 utánvissza lehet-e még találni a döntő felé vezető útra? 

"Hogy lesz-e még esélyünk a továbbjutásra? Erre a kérdésre nem ez az időpont az, amikor válaszolni tudok. Amit mindenképpen megteszünk majd egy hét múlva, hogy megpróbáljuk megnyerni a visszavágót, aztán meglátjuk. A mai teljesítményünk valószínűleg a mélypont volt és ennél jobban kell játszanunk és tudunk is jobban játszani. Először majd vasárnap. A fiúknak csak ma este kell emiatt rosszul érezniük magukat. Pénteken ezen túl kell lépnünk és fel kell készülnünk a Crystal Palace elleni mérkőzésre"

A Liverpool a 2020-as Bajnokok Ligája sorozatban is kikapott otthon az Atalantától, akkor 2-0-ra. Majd Bergamóban 5 góllal nyert a csoportkörben. Valami hasonló bravúrra lenne szükség ezúttal is.

(Fotó: Liverpool FC)

Videók