Kondás: "Egy ilyen meccsbe nem fér bele a fegyelmezetlenség"

Kondás Elemér, a DVSC-TEVA vezetőedzője szerint a Brugge elleni Európa Liga-selejtezőn nem szabadott volna fegyelmezetlenséget elkövetniük. A belgák edzője tudja, a kiállítás nagyban segítette őket.


04.jpg
 
A Loki tegnap 3-0-ra kikapott hazai pályán a Brugge együttesétől az Európa-liga rájátszás első mérkőzésén. Az első félidő végén Luis Ramost kiállította a játékvezető, így egy félidőt emberelőnyben futballoztak a vendégek, akik ezt remekül ki is használták.
 
"Egy nagyon jó együttest fogadtunk, és akár jó mérkőzés kerekedett volna belőle, sőt, sokáig az is volt, ám a kiállítás után óriási előnybe került az ellenfél, amely ezt ki is használta." – kezdte a meccs utáni értékelést Kondás Elemér, a DVSC-TEVA vezetőedzője. - "Az, hogy három lett  vége, kicsit túlzás, de a csapat mindent megtett a jobb eredmény elérése érdekében. A kiállításig a csapat bizonyította, hogy partiban tud lenni az ellenféllel, sőt nagyobb lehetőség talán nálunk volt. Sajnos egy ilyen mérkőzésen, ahol apró momentumok döntenek, nem fér bele, hogy fegyelmezetlenséget kövessünk el. Nem tört meg a csapat egy percig sem, hátrányban, tíz emberrel is próbáltunk gólt elérni, sajnos nem sikerült. A játékosok is tudják, ki miben hibázott. Az élet nem áll meg, hét végén bajnoki meccsünk van, arra is felkészülünk becsülettel. A visszavágón tisztességesen helyt akarunk állni, mindent megteszünk, hogy jó eredményt érjünk el, akár még győzzünk is."
 
Georges Leekens, a Club Brugge vezetőedzője a helyén kezeli a sikert.
 
"Örülök a győzelemnek, de tisztában vagyok azzal, hogy ez többek között annak is köszönhető: egy félidőt emberelőnyben játszottunk. A három gól mellett volt még több ígéretes lehetőségünk, amit kihagytunk. Összességében elégedett vagyok az eredménnyel, megpróbáltunk támadólag fellépni és minél több gólt szerezni. Várjuk a visszavágót."

Videók